Home Vesti Cene Windows Phone 8 telefona kod AT&T operatera

Cene Windows Phone 8 telefona kod AT&T operatera

by Admin

Prvi koji je izrekao cene novih Windows Phone 8 telefona jeste AT&T operater baziran u Americi. Ostale cene su bile uglavnom nagađanja (donekle tačna), ali sad imamo i oficijalnu informaciju. Ovaj operater će, uz ugovor, nuditi Nokia Lumia 920 telefon po ceni od 100 dolara, a Nokia Lumia 820 telefon po ceni od 50 dolara. Naravno, na repertoaru se neće naći samo Nokia, već će mesto u njihovoj ponudi zauzeti i HTC 8x telefon, sa memorijom od 16GB, po ceni od 100 dolara.

Svi proizvođači Windows Phone 8 telefona su ofarbali telefone u vesele boje. Naravno, osim crne i bele (standardne) boje, AT&T će nuditi telefone u žutim, plavim, crvenim, ljubičastim i ostalim bojama. A znate šta je zanimljivo? AT&T će besplatno nuditi i postolje za bežično punjenje :).

Iskreno se nadam da će cene biti ovakve, jer to znači da su ovi telefoni duplo jeftiniji od Android flagship telefona, koji imaju cenu od minimum 200 dolara uz ugovor. A voleo bih da, mada je to najverovatnije nemoguće, naši operateri nude isto to postolje.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments