Snažniji i brži SBB Fiber Power paketi na optičkoj infrastrukturi

Nakon fiksne telefonije i nove digitalne platforme, kompanija SBB je napravila dodatni iskorak u daljoj modernizaciji svojih usluga dovođenjem optičkih kablova do zgrada korisnika. Startovanje nove usluge SBB-a obeleženo je uz šarene balone koji su za vikend ulepšali pojedine kvartove Beograda. Kao što je najavljivano proteklih meseci, Fiber Power će od danas biti dostupan u delovima Bežanijske kose, Novog Beograda i Dedinja.

Osnovne prednosti Fiber Power paketa su veće brzine, još veća pouzdanost i snaga svih servisa. Internet saobraćaj se povećao 8 puta u poslednjih 5 godina i prognoze su da će se povećati još 3 puta do 2016. godine. Povećana je potreba korisnika za dodatnim generisanjem i deljenjem video sadržaja preko interneta, kao i video servisi koji koriste internet konekciju sve više i na sve većem broju uređaja.

SBB u sklopu Fiber Power paketa nudi Fiber Duo Mix i Fiber Trio Mix, u koje su, pored velikih brzina interneta, ušli i fiksna telefonija i nova televizijska digitalna platforma. Novi SBB Fiber Power paketi omogućavaju korisnicima da imaju konekciju istog kvaliteta kao i stanari najrazvijenijih i najbogatijih država.

Fiber Power pakete ubrzo će u Novom Sadu moći da ponudi i KDS, društvo iz iste grupacije, u Bulevaru oslobođenja i u Novom naselju. SBB nastavlja da širi svoju Fiber Power ponudu u Beogradu i Novom Sadu, a uskoro će početi da je pruža i u ostalim gradovima Srbije.

Izvor: Chapter 4 Communications Consulting

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top