Home Vesti Šta je primećeno ispred Zynga predstavništva?

Šta je primećeno ispred Zynga predstavništva?

by Admin

Znate li kad je kompanija u nevolji? Kad ljudi, koji su i dalje zaposleni u toj kompaniji, počnu da prodaju ličnu imovinu. Ali moram da napomenem da je ime kompanije, o kojoj je danas reč, Zynga. Naravno, zaposleni u ovoj, donedavno, veoma uspešnoj kompaniji, nisu imali niske plate, pa zbog toga, ne čudi me da se na oglasu za prodaju auta traži čak 194,000 dolara. A ne čudi ni model i marka vozila koja se prodaju. Znate li koji je auto u pitanju? Ako ne znate, a ni ne možete da pretpostavite, reč je o 2010 Lamborghini Gallardo Superleggera autu.

Zynga kompanija je skoro dve godine bila jedna od najperspektivnijih kompanija za pravljenje igrara. Dosta su velike nade polagane u ovo preduzeće, pa je zbog toga i privukla interesovanje velikog broja investitora. Ali, nakon dve godine, CEO Zynga kompanije je bio primoran da, zbog loše finansijske situacije, deli otkaze. Čak 150 ljudi se našlo na ulici. Tako da ne čudi oglas na kojem se traži ta količina novca. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć.

Ukoliko niste pratili, Zynga je treći kvartal završila sa dohotkom od 316,6 miliona dolara, a gubitak je bio oko 52 miliona. Zbog toga, a i zbog cene od 2,22 dolara po jednoj akciji, Zynga je morala da otpusti toliki broj ljudi.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments