Home Vesti Micromax predstavio dva nova telefona – Canvas A100 i Pixel A90

Micromax predstavio dva nova telefona – Canvas A100 i Pixel A90

by Admin

Micromax, indijski proizvođač mobilnih telefona, je predstavio dva nova modela telefona po ludački niskim cenama. Iznad možete videti sliku dva nova telefona i možete videtida oba rade na Android Ice Cream Sandwich platformi. Sad, verovatno se pitate koje li su specifikacije i cene tih modela. Ako vas zanima, nastavite čitati.

Prvi telefon (onaj sa leve strane) se zove Superfone Canvas A100 i napravljen je da se takmiči sa dosta skupljim konkurentima, kao što su Samsung Galaxy Note i LG Optimus Vu telefonom. Ekran ima veličinu 5 inča (što govori da se već nalazi u teritoriji fableta) i rezoluciju ekrana od 854 x 480 piksela. Za telefon ove veličine nije previše, ali je to odrađeno da bi se smanjila cena. Ima i dve kamere, zadnja ima rezoluciju od 5 megapiksela a prednja je VGA kamera. Ima dvojezgarni procesor od 1GHz i 4GB interne memorije plus slot za microSD karticu. Ono što je dobro jeste to da je ovaj telefon dual-SIM telefon, što znači da ima mesta za dve SIM kartice.

Drugi telefon (sa desne strane) se zove Superfone Pixel A90 i ima slične specifikacije kao i njegov veći brat. Ima ekran veličine 4,3 inča sa rezolucijom od 800 x 480 piksela, što je malo bolje nego prethodni model jer se sličan broj piksela nalazi na manjem ekranu i to znači da je gustina piksela veća.  Osim toga, kamera je nešto bolja, odnosno rezolucija zadnje kamere iznosi 8 megapiksela. Ostalo je sev isto.

Ali, ono što je najbolje kod ova dva modela jeste to što telefon sa većim ekranom košta 180 dolara bez ugovora, dok je drugi malo skuplji i košta 235 dolara bez ugovora. Super cene. Da li će otići van granica Indije? Ne zna se još, ali uvek postoji nada.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments