Home Vesti Sony tiho izbacio Xperia SL telefon

Sony tiho izbacio Xperia SL telefon

by Admin

Sony Xperia SL telefon je jedan od dugo očekivanih modela iz ove kompanije. Dosta se pričalo o ovom telefonu, za koji se nije znalo da li je to totalno novi telefon ili unapređena verzija Xperia S telefona. Međutim, Sony je juče tiho ubacio ovaj telefon na njihovu oficijalnu web stranicu što me dosta čudi.

Iako izgleda da je ovo novi model iz Xperia lnije, ovaj telefon je unapređena verzija Sony Xperia S modela.  Xperia SL ima nešto jači procesor – dvojezgarni Qualcomm MSM8260 procesor ograničen na 1,7GHz, dok je procesor na Xperia S telefonu isto dvojezgarni Qualcomm, ali ograničen na 1,5GHz. U dodatku, ovaj telefon će odmah imati Android Ice Cream Sandwich preinstaliran, dok Xperia S telefon i dalje dolazi sa starijom verzijom Android OS-a, Gingerbread-om 2.3.6.

Ako imate Xperia S model, nemojte se nervirati, i vi ćete dobiti ICS, dok se razlika u procesorima skoro i ne vidi (osim u Benchmark aplikacijama). Ali ukoliko planirate da kupite novi telefon (i mislili ste na Xperia S telefon), imate sreće :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments