Home Vesti Iscurele slike Windows Phone 8 (Apollo)

Iscurele slike Windows Phone 8 (Apollo)

by SovaDmen

Windows Phone 8 još nije izašao, ali su izbili neki screenshot-ovi ovog novog OS-a, gde se može videti dosta bitnih stvari koje su odrađene i razlika između ovog OS-a i Windows Mango OS-a. Microsoft će predstaviti mali „uvid“ u novi OS, ali pre toga sam naišao na ove slike, koje je sajt The Verge izbacio. Oni pokazuju da je novi Windows dobio redizaj kamera aplikacije, skajp integraciju ali i još toga.

Sada se na novom Windows-u mogu primati pozivi i zvati iako skype aplikacija nije uključena, tj skype poziv se se pokazuje na vašem smartfonu iako je on npr zaključan. Postoje nekoliko opcija: Answer (video čet), answer with voice only (kao običan poziv) i ignore (to već znate šta znači). A kako to u stvari izgleda, pogledajte sliku ispod.

Stavljena je slika i nove Kamera aplikacije koja ima redizajniran (i jednostavniji) interfejs. Sa strana postoji slajder za zoom i samo dva dugmeta (verovatno za snimanje i slikanje). Isto tako, ovaj OS će posedovati i DataSmart aplikaciju koja meri protok podataka, Live Tile na homescreen-u i nova Nokia Drive 3.0 aplikacija.

     

Ovo možda i nije istina, ali ćemo saznati kad Microsoft bude objavio novi OS sledeće nedelje.

Preporučujemo

Leave a Comment