Home Vesti Acer Iconia Tab A700 izlazi u prodaju

Acer Iconia Tab A700 izlazi u prodaju

by Admin

Pisao sam već o novim tabletima iz Acer-a, ali ne o svim (jer će ih još za neko vreme biti dosta). Ali ovaj novi tablet ima Android OS i trenutno je dostupan na tržištu, a reč je o Acer Icona Tab A700 tabletu. U poslednjih nekoliko dana, svaki proizvođač izgleda da je objavio po neki laptop (i Apple pre neki dan), tako da je pisanje o nekom tabletu predstavlja lepu promenu.

Ovaj tablet je prvi put prikazan na CES-u u Barseloni, zajedno sa svojim „rođakom“ Iconia Tab-om A510. Ovaj tablet ima najnoviji NVIDIA Tegra 3 procesor kao i Android ICS 4.0, ali ono što je dosta zanimljivo jeste da ovaj tablet ima najveću rezoluciju u odnosu na bilo koji Android tablet, tj ima rezoluciju od 1920 x 1200 piksela (dok moj 19-to inčni monitor ima 1440 x 960 piksela). Ima ekran veličine 10 inča, kao i Dolby Mobile 3+ tehnologiju i HDMI port za gledanje filmova na većem ekranu.

Što se tiče cena, verzija sa 32GB interne memorije će koštati oko 450$ i danas se može naći u prodaji. Doduše ne kod nas, ali će najverovatnije koštati oko 45,000 dinara.

[nggallery id=23]

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments