Home Vesti Najbolji Lenovo računar

Najbolji Lenovo računar

by SovaDmen

Lenovo je izbacio novi računar, koji je prethodno prikazan na CES-u u Barseloni ove godine. Ovaj računar je najtanji all-in-one računar uopšte. On ima nekoliko dobrih karakteristika, koje pomažu da se ovaj računar izdvaja od ostalih.

Jedna karakteristika jeste to što ima ekran od 27 inča koji ima multitouch displej i prima input od svih 10 prstiju, kao i šarke koje vam omogućavaju udobno korišćenje i gledanje iz različitih uglova.

„Kao vodeći svetski proizvođač desktop računara, kompanija Lenovo pruža dizajn i performanse koje omogućavaju najbolje moguće iskustvo rada na računaru“, rekao je Viktor Rios, zamenik predsednika za poslove na proizvodnoj liniji Idea. „Model IdeaCentre A720 uzdiže touch računarstvo na jedan novi nivo zahvaljujući jedinstvenim mogućnostima multi touch-a i rotacije ekrana.”

Kao što sam vec rekao, ovaj računar je najtanji na svetu sa debljinom od samo 2,4 cm. Ovaj ekran je lako podesiv i veoma fleksibilan, tako da se može približiti i odaljiti po zelji. Odnos ekrana je 16:9 i displej je HD rezolucije.

Lenovo IdeaCentre A720 ima 1TB hard disk (HDD) i 64GB SSD. Procesor koji pokreće ovaj računar je Intel Core najnovije generacije, kao i NVIDIA GeForce grafičku kartu.

Ovaj računar ima integrisan Dolby Home Theatre zvuk, kao i Lenovo High-Sense (720p HD) web kameru. Isto tako Lenovo dodaje svoj paket aplikacija i igrica koji iskorišćavaju sposobnosti multitouch displeja. Ovaj računar je dostpan za kupovinu sa sajta kompanije Lenovo.

Preporučujemo

Leave a Comment