Dodaci za Samsung Galaxy S3

Juče sam vam predstavio novi Samsung Galaxy S3 telefon. Kao što možete videti na tom postu, on stvarno ima impresivne specifikacije i dosta je rađeno na njemu u smislu hardvera, ali bogami i softvera. Ali da bi Samsung dodatno zaradio na tom telefonu i da bi vi imali neke dodatke, on nudi dodatke (takozvane accessories). Juče sam samo spomenuo dva, ali sad ću pričati malo više o tim dodacima.

AllShare Cast Hub

Ovaj dodatak se koristi za „mirroring“ sa ekrana telefona na ekran HD televizora.  Ono što vi vidite na telefonu se, pomoću dodatne opreme, može videti na televizoru. Sa telefona na televizor se mogu preslikavati igrice, filmovi, slike itd., tj širko je spektar prikazivanja sa telefona na ekran

Flip Cover

Ovaj dodatak je ono što sam vam rekao da se neće svideti Apple-u, jer dosta podseća na njihov Smart Cover. Razlika je u tome što Flip Cover pokriva obe strane telefona, dok Smart Cover pokriva samo prednju stranu, tj štiti samo ekran. Ovaj dodatak je predstavljen kao „poboljšanje generalne vrednosti samog telefona, jer ima premium metalni dizajn“. Dolazi u plavoj i beloj boji, ali biće dostupan u još živih boja. Bilo bi bolje da je i sam telefon izrađen od premium metala, ali ne možemo dobiti sve. Isto tako ne odstupa puno od debljine telefona, jer povećava debljinu nekoliko milimetara, a ima i određenu vodootpornost.

Desktop Dock

Kao što možete već i videti iz imena, ovaj dok služi za konektovanje sa desktop računarima, i dopušta postavljanje vašeg telefon na mesto gde ga stalno možete videti. Isto tako, ovaj dok vam pruža i mogućnost slušanja muzike preko eksternog zvučnikakoji se nalazi na tom desktop dock-u.

S-Pebble

Ovaj mp3 player podseća na Samsung-ov raniji mp3 player (Samsung Pebble). On ima mogućnost puštanja muzike čak i kad vam je vaš Samsung Galaxy S3 kod kuće, a vi ste, npr, na trčanju ili u gradu. Puni se i povezuje preko micro-USB porta i ima ulaz od 3,5 mm za slušalice, i 4GB memorije (dovljno za oko 1,000 pesama). Baterija traje 17 sati. Kao što sam spomenuo, može se nositi na trčanje, ali nema GPS niti pedometar ugrađen u svom hardveru.

Samsung je izbacio i C-Pen, tj olovčicu za crtanje, kao što je ima i Galaxy Note. Ali najbolji dodatak predstavlja uređaj sa bežično punjenje telefona. Svi ovi dodaci su dosta dobri, ali imam osećaj da će biti skupi. Što se tiče cene samog telefona, nije još rečeno, ali čim bude objaviću cenu ovog telefona.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top