Home Vesti Novi LG Optimus LTE2 smartfon

Novi LG Optimus LTE2 smartfon

by Admin

Verovatno su vam se smučile više vesti od Samsung-a. Sad vam pišem o nečemu drugačijem, ali opet o istom OS-u. Ali ovog puta je reč o firmi LG i njihovom novom smartfonu. Zbog objave i, uopšte, razvoja novog smartfona iz Samsunga, LG je hteo da napravi uređaj koji bi parirao Galaxy S3 telefonu. Ova firma iz Koreje je objavila novi telefon koji ima naziv Optimus LTE 2.

Ovaj telefon ima u sebi 2 GB RAM memorije, koja je stvarno do sad nenadmašiva, što se tiče smart telefona. Ovaj telefon ima i „True HD IPS“ displej od 1280 x 720 piksela i veličinu od 4,5 inča, bežično punjenje (kao i Samsung Galaxy S3), Android ICS OS u sebi i bateriju koja je jača od Samsung Galaxy S3 telefona (ima 2,150 mAh, dok Galaxy S3 ima 2,100 mAh) za koju LG kaže da će povećati život baterija za čak 40%. Još se ne zna koji se CPU koristi, ali svi se nadaju da ovaj uređaj koristi četvorojezgarni procesor da bi pokretao masivnih 2 GB RAM memorije, dok će brzina biti 1,5GHz.

Trebalo bi prvo da izađe u Koreji sredinom maja, ali se ne zna koja će biti cena tamo. Kad izađe, ili kad saznam još nešto, odmah ću vam javiti.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments