Home Vesti Kako će se zvati novi telefon od Samsunga

Kako će se zvati novi telefon od Samsunga

by Admin

Dosta se pričalo o nazivu novog najboljeg Samsung telefona, naslednika Galaxy linije, takozvani Galaxy SIII. Ali i bilo je priče da se taj telefon neće zvati tako, već da će se zvati „The Next Galaxy“ zbog jedne slike koju je Samsung poslao, a na njoj piše „Come and meet the next Galaxy“. Dosta je bilo tajnovitosti oko toga, ali se jedan Samsung zvaničnik izlanuo i rekao ono što verovatno nije trebalo.

Prilikom objave profita (što koliko ja vidim, svi vole da rade), viši potpredsednik Robert Yi slučajno je otkrio ime novog uređaja koji treba da dođe za šest dana. A on je rekao ovo.

“We are anticipating very strong demand of Galaxy S III.”

Da, ipak će se zvati Galaxy SIII. Dosta je zvaničnika pričalo o ovom telefonu i svi su rekli da će ovo biti najprodavaniji smartfon rekao. Ali jedini put kad je imenovan, a to je bilo kad su govorili o novom Samsung uređaju, rečeno je da se zove Galaxy SIII. On je to rekao to nakon pitanja koji su marketing planovi za ovaj uređaj.

Svejedno, to je još jedan deo slagalice koja će biti složena za nekoliko dana, a kako će ona izgledati, morate pratiti ovaj sajt, gde ću naravno odmah pisati o tom telefonu.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments