Samsung Galaxy SIII teaser video

Nisam pisao o tome jer nisam imao vremena, ali je Samsung juče napravio sajt na kom je samo stajao neki sat koji odbrojava unazad. Iako se zna da je tek za nekih 10 dana Samsung-ovo predstavljanje novog telefona, nagađalo se šta to može biti.

Danas je taj brojač došao do nule i dobili smo nešto. A to nešto je Samsung-ov takozvani „teaser“ o novom telefonu Galaxy SIII. Trebalo je nekoliko minuta da se taj sajt učita nakon dolaska do nule, ali dobili smo teaser tog novog telefona, koji baš i ne otkriva mnogo.

Na snimku se mogu videti galaksije, ovce (zbog čega su one tu, niko živ nema pojma, ali je zanimljiv detalj u tom teaser-u). Možda da će se taj novi telefon izdvajati? Ne znam stvarno, vi sami prosudite.

Ali prilikom ovog klipa se možda i naslućuje takozvani anagram. Jer oni ovo poručuju tokom snimka:

“Truly smart technology becomes a natural part of life. Where a galaxy fits perfectly into your hand. Your view of the world grows ever wider. As you gain the power to explore it freely and swiftly. With technology that fits in this easily, you can now stand out from… everyone else.”

Verovatno se može, kao što sam rekao, naslutiti anagram, ali ako ste vični tome pokušajte ga rešiti. Verovatno se krije opis ili eksternih karakteristika ili specifikacija telefona, ili možda čak i o veličini telefona?

Ali će za 10-ak dana izaći, pa ćemo posle toga lako povezati ovaj klip, odnosno teaser, sa telefonom. Ova tajnovitost oko novog Samsung telefona je dosta primamljiva, jer i ja sa nestrpljenjem čekam ovaj telefon da izađe (a to mi se do sada nije desilo).

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top