Home Vesti Acer uskoro predstavlja dobar mali telefon

Acer uskoro predstavlja dobar mali telefon

by Admin

Već godinama se prosečna veličina ekrana na telefonima povećava. Prvi telefoni sa ekranima na dodir su imali prosečnu veličinu od oko 3 inča (što je bio veliki ekran za to doba), dok  se ta veličina danas povećala na oko 5 inča. Među telefonima sa monstruoznim ekranom se nalaze najbolji telefoni na svetu, poput Samsung Galaxy S  IV, HTC One telefona itd. Međutim, šta je sa ljudima koji imaju male šake? Ili sa, npr, tinejdžerima? Svi oni hoće dobre Android telefone sa nešto manjim ekranom, ali takvih jednostavno nema. Ukoliko želite Android telefon sa najnovijim procesorom, dobrom kamerom, snažnom baterijom i kompaknim ekranom, teško ćete naći ono što vam se dopada.

I, zbog toga, Acer se odlučio na vrlo zanimljiv korak, a to je proizvodnja telefona koji će imati savremene komponente, i najbolje komponente, ali u kompaktnom izdanju – sa ekranom veličine 3,5 inča i nazivom Acer Liquid ZX. Nažalost, sem ovoga, nisu objavili nikakve detalje o tom telefonu, a mi nemamo blage veze kakve bi specifikacije taj telefon doneo. Nismo navikli na dobar, ali mali telefon.

Međutim, iako žele da prodaju kompaktnije telefone, ne zaboravljaju na one telefone koji se najviše i prodaju – high end telefone sa velikim ekranima. Zbog toga, počeće i sa proizvodnjom fableta – Acer Liquid S1. [sociallocker]On bi trebalo da ima ekran veličine 5,7 inča sa rezolucijom od 1,280 x 720 piksela, četvorojezgarni procesor, 1GB RAM memorije i bateriju kapaciteta 2,400mAh.[/sociallocker]

Da li i vi želite manje telefone koji mogu, po performansama, da se porede sa Galaxy S IV telefonom? Ili želite velike telefone sa najnovijim komponentama?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments