Home Vesti Microsoft Surface Pro i RT dostupan u još nekoliko zemalja

Microsoft Surface Pro i RT dostupan u još nekoliko zemalja

by Admin

Evo jedna zanimljiva vest od Microsoft-a. Fanovi ove kompanije koji su skupljali novac da kupe novi Microsoft-ov Surface tablet, konačno će dobiti mogućnost da ga kupe. Dobro, ne ovde, ali u zemljama blizu naše zemlje. Tj, Microsoft je konačno dozvolio prodaju Surface RT tableta i Surface Pro tableta u zemljama Evrope. RT verzija, sa internom memorijom od 64GB, košta manje od Pro tableta (oko 550-600 evra), a ako hoćete da dokupite jednu od dve različite zaštite, tj touch cover i type cover, morate doplatiti oko 100-120 evra.

Surface RT i Surface Pro su dostupni u sledećim zemljama: Austrija, Belgija, Danska, Finska, Irska, Italija, Luksembur, Holandija, Norveška, Portugal, Španija, Švedska i Švajcarska. Pa, ako ste hteli Surface RT ili Pro tablet, pravac u jednu od ovih zemalja i iskeširajte par stotina evrića.

Ako želite bolji i funkcionalniji tablet, tj više ultrabook i laptop nego tablet, možete kupiti Surface Pro. Doduše, on je skuplji, ali dobijate puno Windows 8 iskustvo. Surface Pro sa internom memorjiom od 64GB košta oko 850 evra, a sa internom memorijom od 128GB košta oko 950 evra. Kao i kod RT tableta, ako želite zaštitu, morate je dokupiti.

Da li biste dali tolike pare za tablet/ultrabook ili biste pre kupili pravi, klasični laptop?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments