Home Vesti BLU Vivo 4.65 HD telefon dolazi iz Južne Amerike

BLU Vivo 4.65 HD telefon dolazi iz Južne Amerike

by SovaDmen

Još u septembru, kompanija iz Južne Amerike, BLU Products, lansirala je Vivo 4.3 telefon koji ima zanimljive specifikacije za nisku cenu. Nakon tog telefona je došao i novi telefon te kompanije, pod nazivom Vivo 4.65 HD.

Već možete videti da telefon ima ekran veličine 4,65 inča (po imenu), ali ima i dvojezgarni MediaTek MT6577 procesor (kao i kod prethodnika), koji je sad on klokovan na 1,2GHz. Osim običnog TFT LCD ekrana u prošlom uređaju, Vivo 4,65 HD ima Super AMOLED HD displej, što sigurno izgleda bolje.

Druge specifikacije uključuju i 1GB RAM memorije, glavnu kameru rezolucije 8 megapiksela i Android 4.0 Ice Cream Sadnwich. Takođe, ono što je sada slučaj kod svih proizvođača, dolazi napravljen tako da može podržavati čak 2 SIM karitce istovremeno.

Cena je, kao i kod prošlog uređaja, solidna za specifikacije koje nudi i iznosi 300 dolara. Ali ako uzmemo u obzir da se i sa Google Play radnje može kupiti Nexus 4 za 300 dolara, onda već ovaj telefon je preskup. Međutim, ako uporedimo cenu sa HTC modelima, Samsung, Apple i modelima ostalih kompanija, onda možete videti da ovaj telefon stvarno ima fer cenu.

Preporučujemo

Leave a Comment