Home SoftveriAplikacije Google Play aplikacije na računaru

Google Play aplikacije na računaru

by SovaDmen

Android je najpopularnija platforma i platforma čiji udeo najviše i najbrže raste na tržištu, što je bio slučaj i prethnodih godina. Sa tim rastom je sada dostupan veliki broj aplikacija na Google Play radnji, odnosno više od 700,000 aplikacija, što je stavlja rame uz rame sa iOS-om.

Zbog raznovrsnosti aplikacija, ali i zbog toga što ne može svako imati Android telefon i uživati u njegovim sposobnostima, sigurno se pitate sledeće: “Zašto ja ne mogu lepo na računaru da instaliram te aplikacije? Moj računar je i jači od telefona”. To bi bilo super pitanje, ali je sada tu i odgovor – BlueStacks.

BlueStacks program je još u beta fazi, ali skoro besprekorno obavlja primarne zadatke – instalacija i pokretanje aplikacija i igara iz Google Play radnje. BlueStacks se može instalirati i na Windows-u i na Mac-u. Probajte pa javite iskustva, kod mene je sve bilo super :).

Preporučujemo

2 comments

nikola jovic November 27, 2016 - 3:27 am

zelim da instaliram google play prodavnicu

Reply
Vojislav Stanojčić March 19, 2017 - 6:09 pm

Na Google pretraživaču sam imao aplikacije:moj nalog, slike, prevodilac i dr., a sada su ostale samo slike i moj nalog.Ostale ikonice su pobledele i ne funkcionišu.

Reply

Leave a Comment