Home Vesti Samsung sprema nešto novo za CES 2013

Samsung sprema nešto novo za CES 2013

by Admin

CES 2013 je iza ugla. Ovaj sajam potrošačke elektronike u Las Vegas-u je jedan od najvećih na svetu i na njemu možemo videti velike napretke u tehnologiji. Iskreno rečeno, svi koji iole prate tehnologiju (ne samo mobilnu tehnologiju) jedva čekaju da vide koje su to nove stvarčice smišljene u proteklih godinu dana. I kao jedna od kompanija, Samsung će isto učestvovati. Međutim, oni su izbacili jedan teaser na YouTube pod nazivom Get Ready, a u tom teaser-u piše da dolazi nešto novo (pogledajte snimak ispod). E sad, šta bi to novo moglo biti?

Sad ćemo se igrati malo igre pogađanja. Šta vi mislite da ćemo videti na tom CES-u? Samsung Galaxy SIV? Ja mislim da nećemo to videti, jer će taj uređaj dobiti event za sebe, kao što je to dobio i ove godine. Međutim možda ćemo videti datum predstavljanja novog ATIV S telefona, kao i drugih WP 8 telefona sa nižom cenom. Takođe, ako ste pratili ove tekstove, možda ćemo videti neku vrstu konkurencije Google Nexus 7 tabletu, možda čak Galaxy Note 7? Ono što se još priča da bismo mogli videti jeste AMOLED panel sa 1080p rezolucijom.

Do tad možemo samo spekulisati, jer ćemo sve odgovore možda dobiti neposredno pre CES-a, a sigurno ćemo ih dobiti kad počne taj sajam. Šta vi mislite da ćemo videti na CES 2013 sajmu?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments