Home Vesti Procureo novi Pantech uređaj sa ekranom u full HD rezoluciji

Procureo novi Pantech uređaj sa ekranom u full HD rezoluciji

by Admin

Ako HTC, Oppo, a verovatno i Samsung, Sony, LG i ZTE mogu da prave skokove u tehnologiji panela, zašto ne bi mogao i Pantech? Po novim informacijama, Pantech pravi Vega IM-A860 uređaj koji će, navodno, imati ekran rezolucije 1,920 x 1080 piksela. Ova informacija je otkrivena u GLBenchmark aplikaciji.

Pantech je kompanija koja dolazi iz Južne Koreje i koja pravi mobilne telefone, i to veoma dobre. Nažalost, kod nas još nisu došli najbolji uređaji te kompanije, ali se nadam da će doći uskoro. Ono što otkriva ovaj benchmark, osim rezolucije, jeste da će ovaj uređaj imati četvorojezgarni Snapdragon S4 Pro procesor sa Adreno 320 grafičkim procesorom i LTE konekcijom. Takođe, najverovatnije će biti predstavljen sa Jelly Bean OS-om, ali možda tu bude mesta za novu, još neobjavljenu verziju Android platforme – Key Lime Pie. Međutim, to je samo spekulacija.

Ono što ne znamo jeste količina RAM memorije i interne memorije, kao ni rezoluciju kamere, ali je sigurno to da će i ove karakteristike telefona biti vrhunske.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments