Home Vesti Kada će Samsung ATIV S biti dostupan u prodaji?

Kada će Samsung ATIV S biti dostupan u prodaji?

by Admin

Samsung-ov najzanimljiviji uređaj u drugom delu ove godine, ATIV S sa WIndows Phone 8 platformom, neće biti još dostupan. Neke nepotvrđene glasine, koje su se ispostavile tačnim, su tvdile da će ovaj telefon biti dostupan tek krajem ove godine, a možda čak i početkom sledeće. Međutim, ATIV S neće biti dostupan ni početkom sledeće godine, već tek u mesecu februaru, odnosno sredinom meseca. A ono što nas još više razočaralo jeste informacija da će se taj telefon naći prvo u odabranim tržištima, pa tek onda u ostalim.

Ono što nam nije jasno jeste zbog čega je došlo do odlaganja prodaje tog telefona. SamMobile veruje da Samsung čeka sa predstavljanjem ovog telefona dok ne opadne interesovanje za trenutno dva najpopularnija uređaja na planeti – Samsung Galaxy SIII i Galaxy Note II. Što je donekle logično. Ali opet, kad ga predstave, da li će moći da se nosi sa konkurencijom? Svi već znamo da se novi telefoni pojavljuju gotovo svake nedelje, a da je naredni uvek bolji od prethodnog.

Šta vi mislite povodom ovoga? Da li Samsung stvarno čeka da opadne tražnja za njihova dva najbolja modela, ili ne mogu predstaviti taj telefon zbog nekih tehničkih problema?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments