RIM najavio predstavljanje novog OS-a i novog smartfona

Nakon veoma dugog čekanja, RIM, tvorac BlackBerry telefona, će predstaviti svoj novi OS nazvan BlackBerry 10 i novi telefon. Kanadska kompanija je juče objavila da će održati konferenciju 30. januara 2013. godine i da će predstaviti planove o novom smartfonu i dostupnosti tog uređaja.

Generalni direktor ove kompanije u rasulu, Thorsten Heins, je juče objavio da jedva čeka predstavljanje novog smartfona na kojem se dosta dugo radilo. On dodaje da će kupci biti veoma zadovoljni, jer će nova verzija BlackBerry telefona nuditi najbolji pretraživač, bogat izbor aplikacija i najbolje multimedijalne spsobnosti. Osim toga, rekao je da će korisnici biti zadovoljni sa novim BlackBerry 10 OS-om, koji je toliko dugo usavršavan.

Već smo videli neke od opcija BlackBerry 10 OS-a, ali smo i videli rendere prototipa koji će pokretati ovaj OS, tako da smo upoznati, koliko toliko, i sa hardverom i sa softverom. RIM je obećao predstavljanje, ne jednog, već dva uređaja koja će raditi na novoj verziji OS-a. Vrlo je moguće da će predstaviti novu verziju BlackBerry Playbook tableta, osim telefona, a moguće je da će predstaviti, osim novog flagship uređaja, i jeftiniju varijantu. Još ćemo videti, ali za sada su to sve informacije.

Da li ikoga ova vest zanima uopšte? 😀

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top