Home Vesti Cena LG Nexus 4 telefona je dosta veća u Evropi

Cena LG Nexus 4 telefona je dosta veća u Evropi

by Admin

Danas sam saznao jednu veoma tužnu vest. Pre nekoliko dana je predstavljen novi LG Nexus 4 smartfon i po veoma povoljnoj ceni od 300 do 355 dolara, u zavisnosti od količine interne memorije. Taj uređaj je dostupan, po toj ceni, preko Google Play radnje.

Međutim, evo zašto je ova vest tužna. U zemljama u kojim se ne može kupovati preko Google Play radnje, cena LG Nexus 4 telefona je enormna, čak veća od Samsung Galaxy SIII telefona. Naime, u Španiji je cena LG Nexus 4 telefona, u maloprodaji, čak 600 evra. A ono što je još zanimljivije jeste činjenica da je tu cenu predložio LG, a nije proizvod tog maloprodajnog objekta.

Iskreno rečeno, telefon vredi svaku paru, što zbog karakteristika, što zbog dizajna, što zbog mogućnosti brzog update-ovanja na nove verzije Android OS-a. Ali sam se iskreno nadao da će se cena od 300 dolara (pa neka je i 300 evra) održati i u zemljama Evrope koje ne mogu kupovati sa Google Play prodavnice. Izgleda da je Amerika povlašćena država koja ubira najbolji deo kolača.

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments