Home Vesti ZTE Flash telefon dolazi u ponudu Sprint operatera (a posle i kod nas – nadam se)

ZTE Flash telefon dolazi u ponudu Sprint operatera (a posle i kod nas – nadam se)

by Admin

Već je bilo reči (glasina) da će se novi, i to jedan od najboljih, ZTE telefon naći u ponudi američkog operatera, ali izgleda da je sada i zvanično. ZTE Flash, smarfon osrednje cene i veoma dobrog kvaliteta i dosta dobrih specifikacija će se naći u ponudi za 130 dolara sa ugovorom. Nije velika cifra kad se pogleda celokupna ponuda samog telefona. A ono što nam govori da će ovaj telefon biti u ponudi jeste interna dokumentacija iz Sprint-a, kao i reklama za Samsung Galaxy SII telefon. Sliku pogledajte ispod :).

Već sam rekao da je ovo telefon dobrih specifikacija, ali ne reče kojih. Procesor koji će pokretati ovaj telefon je dvojezgarni radnog takta 1,5GHz, dok će RAM memorija, koja će pomagati fluidnosti samog telefona, iznositi 1GB. Interna memorija nije nešto velika, jer iznosi 8GB, ali je dovoljno sa nekoliko jakih igara, dosta slika, muzike i aplikacija. Ekran je veličine 4,5 inča sa nepoznatom rezolucijom, dok je baterija, koja pokreće celokupan telefon sa Android 4.0 Ice Cream Sandwich platformom, kapaciteta 1,730mAh (i nije nešto puno, ali je dovoljno za oko dan upotrebe). Međutim, ono što bode oči kod ovog telefona jeste kamera, koja će imati rezoluciju od čak 12 megapiksela.

Bez obzira što pričam o Sprint operateru, bitno je znati da će većina telefona sa tog tržišta doći i kod nas na tržište. Tako da očekujem da ovaj, inače veoma dobar telefon, dođe i kod nas.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments