Home Vesti Procurela slika Sony “Odin” telefona

Procurela slika Sony “Odin” telefona

by Admin

Već se nekoliko nedelja priča o novom flagship telefonu iz Sony kompanije navodno nazvan Odin. Međutim, do sada nisam ništa hteo da pričam o njemu, jer je to, do danas, izgledalo kao rekla kazala. Danas sam, ipak, našao neke nove informacije oko ovog telefona koje moram podeliti sa vama. Po najnovijoj priči, novi Sony telefon će imati četvorojezgarni Snapdragon S4 procesor, kao i ekran velike 1080p rezolucije. Osim toga, još se ništa čak ni ne nagađa o hardveru tog telefona.

Međutim, danas imamo sliku tog uređaja. Ta slika se nalazi ispod teksta i možete videti da se Sony stvarno potrudio oko sexy izgleda tog telefona. Predsnja strana izgleda savršeno, ali bih voleo da postoji slika zadnje strane uređaja. Mada opet, bilo bi bolje da je izbačen video gde je prikazan rad samog telefona, ali i ovo je dovoljno za sada.

Datum predstavljanja je još nejasan, ali se po priči na internetu očekuje tek početkom 2013. godine. Šta mislite o ovoj slici? Da li je to pravi telefon, ili neki koncept (i to lažan).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments