Home Vesti T-Mobile dobio ekskluzivno pravo za prodaju Nokia Lumia 810 telefona

T-Mobile dobio ekskluzivno pravo za prodaju Nokia Lumia 810 telefona

by Admin

Američki operater T-Mobile će najverovatnije dobiti ekskluzivno pravo za prodaju, do sada ne prikazanog, Nokia Lumia 810 telefona u narednim nedeljama. Uređaj je veoma lep i poseduje sve aplikacije koje poseduju Lumia 820i Lumia 920, kao što su, Drive, Cinemagraph, Group Shot, Nokia Music i City Lens.

Uređaj ima sasvim solidne specifikacije, da ne kažem neverovatne. OLED, da OLED ekran ima ekran veličine 4,3 inča i nešto slabiju WVGA rezoluciju (800 x 480) sa Clear Black displejem. Slično LUmia 820 telefonu, i ovom telefonu se može skinuti zadnji poklopac i zameniti sa nekim druge boje. Kamera, nazanimljiviji segmet Nokia telefona ima Carl Zeiss optiku i razoluciju od 8 megapiksela.

Ostale specifikacije su: 1GB RAM memorije, 8GB interne memorije proširive sa microSD karticom i dvojezgarni Qualcomm Snapdragon S4 procesor sa brzinom od 1,5GHz.

Nije moćan kao Lumia 920, ali će biti veoma zanimljiv u narednim periodima. Nema podataka o ceni, ali će najverovatnije biti u rangu sa Lumia 820 telefonom, odnosno telefon sa srednjom cenom, ili možda, što bih više voleo, budžetski orijentisan telefon. A da li će doći u Evropu, kada i u kojoj će se zemlji prodavati, još se ništa ne zna.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments