Acer Iconia Tab A700 primio Jelly Bean update

Acer je predstavio novi Iconia Tab A700 u Americi još u junu i dostupan je od prvog dana sa, tada najnovijiom verzijom, Android Ice Cream Sandwich OS-om. Međutim, iako ovaj tablet ima dosta dobre specifikacije (NVIDIA Tegra 3 procesor, 1GB RAM memorije, podrška za microSD memorijsku karticu pored 16 ili 32GB interne memorije, dve kamere, itd), dosta ljudi je primetilo probleme, što sa hardverom, što sa softverom.

Ali je, kao odgovor na deo tih problema, Acer je juče omogućio preuzimanje novog Android OS-a, nazvan Jelly Bean, za taj tablet. Sva softverska poboljšanja novog OS-a bi trebalo da omoguće mnogo fluidnije iskustvo prilikom rada i da reše razne probleme koje su korisnici imali prilikom rada na tabletu (seckanja prilikom skrolovanja i menjanja ekrana, pregrejavanje itd).

I, naravno, prvi rezultati tog update-a se primećuju. Korisnici Iconia Tab A700 tableta su komentarisali o, između ostalog, većoj brzini prilikom pretraživanja interneta i samog rada na stock Android pretraživaču, duže trajanje baterije itd. Nadam se da je Acer ovim update-om rešio svaki problem ovog tableta, jer je dosta dobar da bi otišao u zaborav.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top