Slika prvog HTC telefona sa Windows Phone 8 procurela na internet

Slika prvog Windows Phone 8 telefona HTC kompanije, HTC Accord, je procurila na internet. Slika je prvo počela kružiti twitter-om i za nju se govori da je to oficijalna slika novog Accord telefona. Međutim, otkrilo se da je postavio član XDA developer sajta pod nazivom „Football4PDA“ zajedno sa specifikacijama.

Po tom postu, HTC Accord će imati Qualcomm MSM8960 dvojezgarni procesor klokovan na 1,5GHz, 8GB i 16GB interne memorije i HD displej rezolucije 1280 x 720 piksela. Kamera će imati rezoluciju od 8 megapiksela, a od naprednijih opcija će imati i NFC i mesto za microSD memorijsku karticu.

Na slici iznad možete videti da ovaj uređaj radi na Windows Phone 7 OS-u, ali najverovatnije će ovako izgledati prvi HTC telefon koji bude pokretao Windows Phone 8 OS. Po boji uređaja mogu pretpostaviti da će Accord biti obojen u razne boje, jer je nemoguće da će biti predstavljen i prodavan samo u ljubičastoj boji. Nokia će isto, kao i HTC, nuditi svoje telefone u raznim bojama koje bi trebalo da budu veoma žive i privlačne.

Međutim, da li će oni predstaviti telefon sa Windows Phone 8 OS-om sada ili nekom drugom prilikom, ne zna se. Ali pošto je Samsung već predstavio ATIV S telefon i pošto će Nokia predstaviti svoj telefon za nekoliko dana, očekujemo da će Accord biti predstavljen što je ranije moguće.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top