Home Vesti Samsung napravio novu ATIV liniju proizvoda

Samsung napravio novu ATIV liniju proizvoda

by Admin

Samsung je, osim novog telefona sa Windows Phone 8 operativnim sistemom izbacio i tablet koji se zove ATIV Windows 8 Tab i  time napravio novu liniju proizvoda, ATIV. Novi tablet, koji izgledom podseća na Samsung Galaxy Tab, ima veoma lep dizajn i napravljen je, kao i ATIV S, od brušenog aluminijuma. Ekran ima veoma žive i bistre boje.

Isto kao i ATIV S, Windows 8 Tab ima „home“ dugme na prednjoj strani ekrana. Samo je jedna mana ovog tableta – nema stajlusa, tako da će, svi oni koji su očekivali nešto slično S Pen stajlusu, biti veoma razočarani. Ekran Windows 8 Tab-a je veličine 10,1 inč i ima rezoluciju od 1,366 x 768 piksela, dvojezgarni procesor ograničen na 1,5GHz zbog kojeg tablet radi bez ikakvog zastajkivanja, kameru od 5 megapiksela i prednju kameru od 1,9 megapiksela. Od portova ima micro-HDMI i pun USB port. Težina tableta je oko 570g i tanak je 8,9mm.

Postoje dve verzije ovog tableta, jedna sa 32GB interne memorije i jedna sa 64GB. Ali se oni mogu proširiti sa microSD memorijskom karticom. Baterija je najbolji deo tableta, jer je kapacitet baterjie neverovatnih 8,200mAh. Nije još ništa rečeno o ceni i o datumu izlaska, ali su rekli da ga sigurno neće biti u prodaji pre 26. oktobra.

 

 

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments