Home Vesti HTC priprema i Windows Phone 8 telefone

HTC priprema i Windows Phone 8 telefone

by Admin

Pored glasina o novom fabletu iz HTC kompanije, pristižu glasine i o novom Windows 8 uređaju. HTC bi trebao da održi jedan događaj treće nedelje septembra gde bi trebalo da prikaže prvi talas Windows Phone 8 telefona. Otprilike u isto vreme kada će i Nokia da prikaže svoje Windows 8 uređaje.

Čuo sam da HTC već priprema tri telefona koji će raditi na Windows 8 platformi. A evo šta sam čuo otim uređajima.

Budžetski telefon koji će se zvati “Rio” – HTC Rio će imati ekran veličine 4 inča sa WVGA rezolucijom, kameru od 5 megapiksela, 512MB RAM memorije i Qualcomm MSM8227 procesor.

Telefon sa prosečnom cenom koji će se zvati “Accord” – on bi trebao da ima Super LCD 2 ekran veličine 4,3 inča, kameru od 8 megapiksela, 1GB RAM memorije, NFC i dvojezgarni Qualcomm MSM8260A procesor.

Windows 8 flagship HTC telefon koji će se zvati “Zenith” – HTC Zenith bi trebalo da ima Super LCD 2 ekran veličine 4,7 inča, kameru od 8 megapiksela i četvorojezgarni Qualcomm  procesor.

Septembar će biti zanimljiv mesec, jer tada i Nokia i Apple i Samsung i HTC i sve ostale kompanije prikazuju svoje nove modele telefona, ali i tableta (trebalo bi da izađe novi iPad mini, Microsoft Surface itd). A konkurencija će u tom slučaju biti veoma oštra i zanima me šta će proizvođači uraditi sa svojim uređajima i koliko će koštati.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments