Home Vesti Aplikacije na Windows RT tabletima će biti uskraćene za neke opcije

Aplikacije na Windows RT tabletima će biti uskraćene za neke opcije

by SovaDmen

Windows RT neće biti ni približno sličan po karakteristikama kao i Windows 8 OS na tabletima. Windows RT je OS koji je napravljen da bi radio na budžetskim tabletima koji rade na ARM procesorima. Pa je zbog toga Microsoft napravio specijalne programe koji rade na RT softveru, ali koji imaju manje opcija nego Windows 8 softver. Jedan od njih je i Office 2013.

Kako tvrdi The Verge, Microsoft će lansirati demo verziju Office 2013 programa kasnije ove godine, što će, pretpostavljam, biti u vreme kada izađu i Surface tableti ove jeseni. Svi oni koji skinu demo verziju će imati opciju za nadogradnju na punu verziju uz naknadu.

Ali će Office 2013 RT imati dosta manje opcija nego pun Office 2013. Neke od tih karakteristika i opcija su Visual Basic za Aplikacije (VBA), razni pluginovi itd. Ovo nije strašno za studente ili za ljude koji retko i koriste Office, ali je za poslovn e ljude koji koriste dosta ovih karateristika dosta loše i oni sigurno neće biti u redu da kupe ovaj tablet. Osim Office-a, i druge aplikacije će biti uskraćene za neke opcije.

Preporučujemo

Leave a Comment