Home Vesti PureView kamera u Lumia telefonima

PureView kamera u Lumia telefonima

by Admin

Pitate se: „Kada će doći PureView kamera na Nokia Lumia telefon?“. Odgovor je – veoma brzzo. Richard Kerris, potpredsednik odnosa između svetskih developera, je otkrio da će PureView tehnologija, ista ona koja se može naći na Nokia 808 telefonu, doći veoma uskoro na Lumia telefon. Ali koliko uskoro, to se još ne zna.

Već su se načuli planovi za Nokia Lumia PureView telefone, tako da ova vest nije ništa novo. Ali nam daje potvrdu da su se sumnje pokazale istinitim, kao i da će se na ODLIČAN Nokia hardver, sa Windows Phone 8 OS-om, doći i revolucionarna kamera koja ima senzor veličine 41 megapiksel. Sada Nokia PureView 808 telefon radi na Symbian platformi, koja i ne odvlači ljude od iOS i Android platforme, ali se vidi njen potencijal.

Kao dodatak ovoj vesti, Kerris je isto tako nagovestio da će se Nokia Windows 8 telefoni veoma uskoro naći i u prodaji, ali ni tu nije rečeno ništa o datumu, a ni o mesecu izlaska. Samo ovo: „Brzo ćete ga videti“. Ali nešto nagoveštavam da će se zvati Nokia Lumia 910 i 1001.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments