Home Vesti Sad se pojavljuje i Nokia Lumia 1001

Sad se pojavljuje i Nokia Lumia 1001

by Admin

Juče sam pisao o tome kako je primećena Nokia Lumia 910 telefon na Remote Device Access alatu. Danas je primećen ne taj telefon, već Nokia Lumia 1001, što „možda“ znači da Nokia sprema dva telefona, a ne jedan. Damian Dinning je odbacio tvrdnje, još pre nekoliko nedelja, da Nokia Lumia 910 postoji, a sada viđamo Lumia 1001 telefon, pa se pitamo da li su oba slučaja samo slučajnost ili siguran dokaz da Nokia sprema dva telefona.

Treba da se napomene da kada se model Nokia telefona nađe na RDA, on daje korisniku pristup tom modelu. Osoba koja je ovo koristila je našla ovaj model je koristila Nokia 500 telefon i našao se u zabuni kada je video Lumia 1001. Imao je pri sebi i Nokia N9 telefon  i potpuno iste rezultate je video, kao i to da je Lumia 1001 i dalje bila tu.

Za neko vreme, zasigurno će morati i novi modeli Nokia telefona, oni koji rade na WP 8 platformi. Kako će se zvati, još se ne zna, ali će sigurno biti modeli Lumia linije. Možda čak i 910 i 1001. Ali će korisnici Lumia 900 telefona sigurno imati zastareo uređaj u svojim džepovima za neko vreme, kada Nokia napravi telefon sa Windows Phone 8 platformom.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments