Dodaci za Google Nexus 7 tablet

Svaki uređaj (tablet ili telefon) mora imati i sporedne uređaje koje će olakšati interakciju tog tableta sa drugim uređajima po kući. I Google to zna, kao i Samsung, koji je objavio dosta sporednih uređaja. Ali, za razliku od Samsung-a, dodaci za Google Nexus tablet su skuplji nego sam tablet (dok su svi dodaci Samsung telefona itekako jeftiniji). Ali ispričaću vam sve o ovim dodacima koji se mogu konektovati sa novim tabletom od Google kompanije (dobro, ajde, i od Asus kompanije).

GOOGLE NEXUS Q

Ovaj uređaj je se koristi za lakše konektovanje između Google Play tableta i svih uređaja u kući preko Cloud-a. Isto tako dozvoljava da napravite plejliste koje možete puštati bez velikih glavobolja, ali isto tako da i svaki vaš prijatelj, koji dođe kod vas, može vrlo brzo sinhronizovati njegove plejliste sa njegovog Nexus 7 tableta na Nexus Q koji se nalazi kod vas. Savršen alat za DJ-eve i za rođendane. Ali ima jedan zaplet – košta 299 dolara, za skoro 100 dolara više nego sam tablet. Ispod se nalazi snimak kako ovaj uređaj funkcioniše.

TRIAD SPEAKERS

Ovaj uređaj je stvoren tako da optimizuje zvuk prethodnog uređaja. Ako povežete ove zvučnike sa Nexus Q uređajem, zvuk koji prenosi ova kugla na ove zvučnike će mnogo bolje zvučati. Međutim, isto kao i prošli uređaj, ovaj je VEOMA skup. Košta oko 400 dolara (možete kupiti dva tableta za ove jedne slušalice), pa je bolje razmisliti da li vam se uopšte i isplati davati tolike pare na zvučnike.

SPEAKERS CABLE ZA NEXUS Q

Isto tako, prodavaće se kabal od Google Nexus Q uređaja za oko 49 dolara. Ovaj kabal poboljšava iskustvo rada sa Google Nexus Q uređajem.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top