Home Vesti Acer Aspire S5 u prodaji

Acer Aspire S5 u prodaji

by Admin

Acer je skoro objavio nekoliko novih ultrabukova, kao i nekoliko tableta sa Windows 8 platformom, pa se može lako zaboraviti neki model koji su ranije predstavili. To je Aspire S5 koji je pre nekih 5 meseci prikazan na CES-u u Barseloni. On sad konačno ide u prodaju i čujem da će biti u prodavnicama zadnje nedelje ovog meseca sa cenom od 1,400$ (kada će on biti kod nas, to se još ne zna).

Ovaj ultrabook ima fiokicu koja krije HDMI, USB 3.0 i Thunderbolt portove, ali osim toga dobija još štošta. Za 1,400 dolara (tj nekih 130,000 dinara kod nas) dobijate i Core i7 Ivy Bridge procesor najnovije generacije, kao i 256GB interne memorije zasnovane na SSD tehnologiji. Težak je oko 1,36 kg i zbog toga je lakši od dosta drugih 13-to inčnih ultrabook-ova. Ali ono što mu nedostaje je bolji displej, jer je rezolucija na ovom modelu samo 1366 x 768 piksela.

Pored toga, ovaj računar je prvi koji dolazi sa preinstaliranim AcerCloud servisom. A to podrazumeva da imate neograničen prostor za skladištenje u oblaku, ali možete ovim podacima pristupiti i preko Android aplikacije (iOS i Windows Phone aplikacije stižu uskoro). A ispod ovog teksta možete videti slike ovog ultrabuka.

[nggallery id=24]

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments