Google pravi posebnu verziju Chrome pretraživača

Posle izbacivanja novog MacBook Pro laptopa koji ima Retina Display, Google je objavio da će napraviti posebnu verziju njihovog pretraživača, Google Chrome pretraživača, koji će raditi perfektno na ovom laptopu sa ekranom ultra visoke rezolucije. Jutros je Google izbacio novi update koji podržava Retina Display na Apple-ovom novom dragulju.

Kao što možete videti na slici ispod, Chrome poboljšava iskustvo pretraživanja interenta sa neverovatno čistim i jasnim slikama. A ovo su imali da izjave:

Uvek hoćete da Chrome izgleda perfektno, bez obzira na to koji uređaj koristite. Apple je nedavno predstavio novi laptop sa displejem ultra visoke rezolucije koji se zove Retina Display, a mi hoćemo da glancamo novu verziju Chome-a dok ne zasija na tom laptopu

Nažalost, taj update koji je dostupan za ovaj računar je još u alfa verziji i kao takav je pun bagova i problema, ali Google kaže da je ova alfa verzija za developere i da će Chrome u konačnoj verziji mnogo bolje izgledati.

Možda ćete, ukoliko uzmete novi MacBook Pro, koristiti neko vreme Safari pretraživač, ali kada Google izbaci konačnu verziju Chrome pretraživača, mogu da se kladim da će oduvati sve pretraživače u toj klasi.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top