Dell izbacuje novi ultrabook

Dell planira da izbaci liniju računara koja predstavlja update na već postojeću Latitude liniju, koja će imati oznaku 6430u. Ovaj ultrabook će najverovatnije imati ekran veličine 14 inča, i displej sa 1366 x 768 piksela. Procesor će biti dvojezgarni i3, i5, i7 Ivy Bridge, dok će debljina tog računara biti 20,9mm.

Korisnici će verovatno biti zadovoljni, jer će na ovom ultrabook-u raditi Intel-ova vPro platforma, o kojoj sam već pisao. Ali da kažem opet, ova vPro platforma pomaže IT odeljenjima (kao i poslovnim ljudima, ali i običnim korisnicima)  da imaju pristup računaru čak ako su udaljeni hiljadama kilometara. Isto tako mogu, ukoliko to hoće, i da obrišu svu memoriju njihovih računara sa velike udaljenosti. Isto tako postoji i skener otiska prstiju kao metod otključavanja računara.

Što se tiče memorije, ovaj računar će najverovatnije imati SSD od oko 256GB sa dodatkom od 8GB RAM memorije. Pošto ovaj računar još nije oficijalan, ovo ostaje samo kao glasina. Ali je skoro sigurno da će Dell izbaciti ovaj računar krajem trećeg ili početkom četvrtog kvartala.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top