Home Vesti Project Glass

Project Glass

by Admin

Google je već rekao dosta o Staklo projektu (Project Glass), ali, bez obzira šta oni nama pričali, to nam neće dati preterano bolji vid (kao kod npr Terminatora) ili neke napredne funkcije. Pružaće neke osnovne funkcije, kao što su navigacija i notifikacije, ali to kad se upari sa vašim smartfonom sa Android OS-om.

Žena, zadužena za marketing u Google-u, je rekla da je još rano da se zna kakav će interfejs ovaj uređaj imati, ali da će sigurno imati jednostavne interakcije, ali i da će to najviše privlačiti ljude.

Ali to se kosi sa reklamom koju je Google izbacio, gde pokazuje karakteristike i funkcije ovog uređaja. Oni pokazuju da će njihov uređaj imati totalnu augment stvarnost i da će imati interakciju sa svim proizvodima, uređajima, kao i informacijama o mestu gde se nalazite, zgradama i da će to biti prikazano na UI ovih naočara. Isto je prikazan i video zvanje, informacije o vremenu, ali je to, po mom mišljenju, dosta udaljeno od stvarnosti i da Google možda pokazuje koje će sve funkcije imati ove naočare za nekih 5-7 godina.

Šta mislite, da li će Google uspeti da napravi ovo za široku upotrebu?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments