Novi LG Optimus 4X HD telefon

Pre nego što se odlučite za Samsung Galaxy SIII telefon krajem ovog meseca, pogledajte najnoviji telefon kompanije LG, tj njihov novi LG Optimus 4X HD telefon. Objavljen je na Mobile World Congress-u još u februaru i ovaj telefon je pravi konkurent novom Galaxy SIII telefonu. Ali ono što je najbolje jeste da dolazi u Evropu sledećeg meseca.

Ovaj uređaj poseduje ekran veličine 4,7 inča i rezolucija je 1280 x 720 piksela (HD displej) i ima IPS tehnologiju. Procesor je Tegra 3 (tj četvorojezgarni je procesor), ima 1GB RAM memorije, 16GB interne memorije, kameru od 8mp sa blicom i sa mogućnošću snimanja u 1080p rezoluciji, dok je prednja kamera obična sa 1,3 mp.

Ovaj telefon ima i Android ICS, kao i LG UI presvučen preko ovog telefona, kao i neke Android aplikacije koje je sam LG napravio, kao što su Media Flex i Quick Notes. Telefon je dosta tanak, čak 8,9mm i zbog toga se nalazi u kategoriji najtanjih telefona na svetu.

Ovaj telefon će prvo doći u Nemačku, pa posle u Italiju, Poljsku, Švedsku i Ujedinjeno Kraljevstvo tokom juna, ali LG još nije objavio tačan datum. Kompanija je isto ćutljiva i oko cene ovog telefona, ali će najverovanije biti cenjen kao i Samsung Galaxy SIII i HTC One X.

[nggallery id=13]

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top