JetPack Joyride na Facebook-u

JetPack Joyride je moja omiljena igrica, ali jedna je i od najuspešnijih igrica na iOS platformi. O ovoj igrici sam pisao već u prethodnom post-u, tako da tamo možete pročitati o čemu se radi u ovoj igrici. Samo ću reći još ovo: ova igrica je skinuta više od 25 miliona puta na iOS uređaje.

Halfbrick, proizvođač ove igrice (kao i fruit ninja igrice), pokušava da prenese celu verziju igrice na Facebook. Možete je igrati i sad, ukoliko kliknete na ovaj link, ali je još u beta fazi.

Phil Larsen, čovek koji je nadležan za marketing u Halfbrick-u, rekao je ovo o toj novoj igrici na Facebook, društvenoj platform:

“With Jetpack Joyride’s success on the iOS platform, it only made sense for us to bring Barry and his mischievousness to the entire Facebook community…The active and casual nature of Facebook gaming allows us to do even more with the beloved franchise and focus on the game’s addictive competitive elements and endless replay ability.”

Ukoliko niste ovo ranije igrali, toplo vam preporučujem da probate ovu igru da igrate, jer je MNOGO dobra igra i VEOMA zavisna.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top