Jetpack Joyride

Znam da ima dosta igrica koje su veoma dobre, i zavisne. Ja sam naišao na jednu takvu, koja me bukvalno uzima celokupno slobodno vreme, ili dok se baterija ne isprazni. Ta igrica se zove Jetpack Joyride.

Jetpack Joyride je igrica koju sam skinuo na moj iPod Touch 4G i igram bukvalno u svakom slobnom trenutku. Ta igrica se igra tako što vi kontrolišete lika koji se zove Barry (isprva nećete znati njegovo ime, ali novčići će se organizovati u obliku reči Barry) i cilj je da završite misije koje dobijete pre početka igre. Tog lika kontrolišete tako što vašim pipanjem ekrana palite njegov raketni ranac i na taj način izbegavate prepreke ili skupljate novčiće. U toku igre možete dobiti i neka vozila koja štite Barry-ja kad udari u jednu prepreku (npr ptica ili motor ili robot itd.), Svaka misija ima određeni broj zvezdica i teže misije donose veći broj zvezdica, koje se koriste za prelazak na viši nivo igre. Isto tako, sa skupljenim novčićima možete kupovati upgrade na te mašine koje dobijate ili neke pogodnosti na startu igre (jedna od tih pogodnosti jeste preskakanje prvih 750 m igre, a upgrade možete kupiti na npr pticu i odmah nakon toga ta ptica postaje magnet koja privlači novčiće ka sebi).

Ova aplikacija se može skinu ta App Store-a na iOS uređajima, ali ne znam da li može na Android uređajima, tražio sam i nisam našao.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top