Home Vesti Flipboard za Android

Flipboard za Android

by Admin

Osim novog telefona Samsung-a, na prezentaciji u Londonu dobili smo još nešto što bi zanimalo ljubitelje iOS aplikacija, ali sa Android telefonom. Suzi Peri je prošle nedelje osim S Voice prezentacije, napravila i prezentaciju aplikacije Flipboard, koja je do prezentacije novog telefona od kompanije Samsung bila vezana samo za iOS platformu, sa obećavanjem da će stići i na Android platformu.

Ali, Android ne bi bio to što jeste, da nema prečice za dobijanje nečega što još nije izašlo (isto se može reći i za ICS na telefone koji nisu dobili zvanični update od njihovih proizvođača). Ova aplikacija je našla put do XDA foruma, tako da je dostupna na uređaje sa Android platformom. A kako kaže The Verge, radi veoma dobro:

We grabbed the app and loaded it onto an HTC One X, where it runs totally smoothly, and it’s worth noting that xda’s forum members say it runs just as well on older handsets like the original Galaxy S.

Dosta je jednostavan rad na toj aplikaciji. Samo izaberete temu koja vas zanima, izaberete neki post koji vam je zapao zao oko i izaberete ga i počnete sa čitanjem.

Ako hoćete ovu aplikaciju, instalirate APK fajl sa XDA foruma, koji možete naći na ovom linku.

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments