Novi Fujitsu laptopovi

Fujitsu je ranije prikazivao svoje nove laptopove, doduše samo kao teaser, pre nego što je novi Ivy Bridge procesor napravljen. Ali sad svoje laptopove, koji su spremni za prodaju, oprema sa Core i7 procesorom treće generacije koji se zove Ivy Bridge. Prvi model koji će dobiti redizajn jeste LifeBook LH532, koji ima prošlu generaciju Core i7 procesora, i dobiće update na nekoliko novih boja i sa dodatkom na njegovo ime – LH532 AP. On ima 2 GB RAM memorije (sistemske memorije), GPU je NVIDIA GeForce GT620M sa 2GB VRAM memorije i ekran veličine 15,6 inča i sa rezolucijom od 1366 x 768 piksela.

LifeBook LH772 je, sa druge strane, potpuno novi model (nije samo jedan update), koji će imati isti procesor kao i prethodni model, ali je veličina tog laptopa smanjena (imaće ekran od 14 inča). Ekran će imati istu rezoluciju kao i LH532 AP, ali će imati NVIDIA Optimus grafičku kartu (GPU) i 4 GB RAM memorije. Njemu je dodati još nekoliko karakteristika, kao što je čitač otiska prstiju.

Oba laptopa imaju Face Sense karakteristiku, koja koristi kameru na vrhu laptopa i koja je dosta korisna, jer kada nešto radite na kompjuteru normalno sve teče, ali kad se udaljite od računara, on, šta god da ste prethodno radili na njemu, pauzira i kad se vratite, on nastavi sa radom. Još nema cene, ali očekujte da bude velika, jer je ipak ovo high-end laptop.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top