Samsung Galaxy SIII glasine

Stigle su i neke nove informacije što se tiču novog Samsung-ovog telefona Galaxy SIII (ili kako god će se već zvati). Ali su ove informacije došle iz dosta pouzdanih izvora.

Kao prvo, u nemačkom ogranku Amazona je stavljen taj telefon kao jedan od telefona koji su dostupni za narudžbinu. Ali je ubrzo povučen odatle. Svejedno ubrzo će, nakon objavljivanja ovog telefona 3-ćeg maja, i biti u prodaji tako da možemo biti mirni. Specifikacije koje su bile u opisu tog telefona su bile sledeće – piše da ima 16 GB interne memorije, ali i da je proširiva ta memorija sa microSD memorijskom karticom do 32 GB. Takođe je pisalo da će imati i Super AMOLED ekran veličine 4,7 inča, iako je pričano da će imati Super AMOLED Plus ekran, ali to nije potvrđeno. Svejedno, ja vam ovo pričam šta je bilo na sajtu, tj ovo su sve glasine. Ali, sajt kao što je Amazon je dosta cenjen u svetu i mislim da su ovo namerno stavili i da su ove informacije tačne, ali sa dozom skepticizma.

A druga informacija (i na neki način i oficijalnija),dolazi od Samsung-a iz Danske koja je na svojoj facebook stranici postavila cover page koji možete videti iznad ovog teksta. Tu piše datum objavljivanja telefona, kao i vreme. Ali se može videti sa desne strane ovih brojki i jedan oblik koji podseća na telefon, tj govori se da je ovo taj novi Samsung Galaxy SIII ispod ove tkanine. Po meni, liči na Samsung Galaxy Nexus, tj nije isti oblik telefona kao što ima Galaxy S serija. Ali, kao što sam rekao, videćemo ovaj telefon 3-ćeg maja. Nadam se da će te pratiti ovaj sajt, jer ću odmah, nakon objave telefona pisati o njemu.

Iako ova informacija dolazi od renomiranih sajtova, ostajem skeptičan sve dok Samsung ne objavi ovaj telefon za 12 dana. Do tad, po meni barem, su ovo sve glasine.

Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Bozo
Bozo

Ma ja jedva cekam da vec jednom izadje.

Scroll to Top