Home Vesti Gmail usluga je onemogućena

Gmail usluga je onemogućena

by Admin

Gmail je danas bio isključen za dosta korisnika ovog Google-ovog servisa za mailove. I to ne za mali broj ljudi, već za milione ljudi. Svoj bes su izrazili najviše preko twittera koji je prijavio dosta veliki broj “tvitova” po sekundu, što se tiče ovog problema (nisu rekli koliko tačno). I meni je danas bio, a i jednom mom drugaru, gmail nalog nedostupan, pa smo pravili teorije zavere da nisu mozda hakovali Google :).

Ovo je jedan veliki problem za Google koji hoće da se takmiči sa Microsoft-om za prevlast servisa koji pružaju, pogotovo što je sve više ljudi krenulo da radi u Google Docs, a koji predstavlja jedan servis koji služi kao konkurencija Microsoft Office-u. Međutim, ovakva korisnička usluga od Google, tj da ti dokumenti nisu dostupni 24/7, dosta šteti toj kompaniji, jer ukoliko se ovo bude ponavljalo, može se očekivati smanjen broj korisnika njihovih usluga.

Google je na kraju i objavio, preko twitter-a, da su svesni greške i da rade na njoj. Kažu da će se brzo uspostaviti red na tim uslugama i moli korisnike da budu strpljivi. Na kraju su i popravili kvar (ja mogu ući na moj gmail nalog), ali bez obzira na brz fix, šteta je učinjena. Samo se nadam da se ovo neće ponavljati. Jel vama vraćen gmail nalog?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments