Home Vesti Nokia Lumia 900 u Evropi

Nokia Lumia 900 u Evropi

by Admin

Nokia je, nakon dosta neuspelih pokušaja da se probije sa Symbian OS-om na tržište, konačno uvidela da joj budućnost ne ležu u Symbian-u. Oni su napravili partnerstvo sa Microsoft-om da oni proizvode hardver, dok će Microsoft proizvoditi softver. Bilo je potrebno nekoliko pokušaja, ali je najnoviji telefon kompanije Nokia konačno našao mesto među najboljim telefonima na svetu. Nokia Lumia 900 je dosta dobro primljena među fanovima Windows telefona, ali i testeri mobilnih telefona su dosta zadovoljni sa tim telefonom. Što Nokiji može doneti neophodan podstrek da se izvadi iz problema koji su ih snašli u poslenje dve godine i da pariraju konkurenciji (Apple, Samsung, HTC, itd).

Međutim, iako je Nokia Lumia 900 dobro primljena u Americi, u Evropi su skeptični oko tog novog telefona. Evropski operateri, i to najveći, izrazili su nezadovljstvo i rekli su da su Lumia uređaji slabi i precenjeni, ali i da postoje određeni problemi sa baterijom i softverom, ali kao najveći razlog su naveli slab potrošački servis Nokie. Kažu još i da taj uređaj ne može da se takmiči sa Samsungom i HTC-om.

Kažu da im nije profitabilno, jer niko ne ulazi u radnju i traži Windows telefon. Rekli su da bi se bolje Nokia Lumia prodavala kad bi imala Android OS u sebi. Jedino kako bi se prihvatio Nokiin telefon koji radi na Windows OS-u, jeste da naprave stvarno revolucionarni telefon ili da ga što više reklamiraju da bi se taj telefon više tražio. Ali, do sada, nisu uradili ni jednu od tih stavki.

Stvari su različite u Americi, jer je Nokia tamo dosta uložila na reklamiranje novog Nokia Lumia telefona. I šta vi mislite o Nokia Lumia telefonu? Da li bi vam bilo draže da je na njemu Android OS, ili vam se više sviđa Windows OS na tom telefonu?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments