Home Vesti Pojavio se misteriozni uređaj Nokia kompanije: Lumia 1030

Pojavio se misteriozni uređaj Nokia kompanije: Lumia 1030

by Admin

Nokia opet želi da zaintrigira javnost sa nekom misterijom. Prva misterija ove godine je onaj, i dalje misteriozni, EOS telefon, koji će, najverovatnije, biti predstavljen u junu. Barem tako tvrdi sajt WPCentral i dodaju da ga američki AT&T operater testira uz naziv Elvis. Druga misterija je stara isto koliko i prva, a to je onaj legendarni i neuhvatljivi Nokia Lumia fablet. Ova mutna slika ispod pokazuje takav uređaj (onaj plavi telefon sa kockastim interfejsom). Da li vam čudno izgleda? Naravno, ukoliko znate kako bi trebalo da izgleda interfejs Windows Phone 8 OS-a.

Nokia Lumia 1030

Ako je verovati onim silnim glasinama, novi fablet Finske kompanije bi trebalo da ima vrlo zanimljive specifikacije. [sociallocker]Ono što je glavno kod Nokia fableta, kako glasine kažu, jeste 1080p displej, čija je direktna posledica ona dodata kolona za pločice. Osim toga, trebalo bi da ima veoma dobru glavnu kameru, koja će biti bolja od one koja se nalazi u Nokia Lumia 925 telefonu. Dalje od toga ne znamo ništa, ali znamo da će Windows Phone 8 telefoni moći da podrže 1080p displeje nakon GDR3 nadogradnje, što bi trebalo biti na jesen. Zbog toga, čak i da je ova slika legitimna, onaj Windows Phone 8 telefon je, najverovatnije, samo prototip.[/sociallocker]

Što se tiče onog EOS telefona sa kamerom rezolucije senzora od 41 megapiksel, on će imati, sem te kamere, OLED ekran rezolucije 1,280 x 720 piksela, internu memoriju od 32GB bez proširenja za microSD katicu i biće tanji od Lumia 920 telefona za milimetar (dok će deo za kameru, logično, biti izdignut).

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments