Home Vesti Novi Vip internet tarifni paketi

Novi Vip internet tarifni paketi

by Admin

U okviru nove Vip internet ponude korisnici mogu sami da kombinuju tarife i tarifne dodatke kako bi kreirali paket koji odgovara njihovim potrebama i navikama u korišćenju interneta. Dodatno, nova tehnologija u Vip mreži sa većim brojem simultanih veza ka Internetu omogućava kvalitetniji surf u mreži i do 50% brže učitavanje i odaziv web stranica.

Tri tarife sa različitim maksimalnim brzinama, Vip Online 3, Vip Online 9 i Vip Online 15 sa isto toliko GB uključenih u mesečnu pretplatu, mogu da se kombinuju sa internet dodacima za korišćenje nekih od najpopularnijih internet servisa.  [sociallocker]Primera radi, dodatak Društvenjak namenjen je korišćenju društvene mreže Facebook, Istraživač pruža mogućnost pregleda Youtube video sadržaja a Četer korišćenje servisa Skype. Putem Vip Net Centra, onlajn kontrolnog panela, korisnici sami na svojim uređajima aktiviraju i kontrolišu brojne opcije nove Vip internet ponude.[/sociallocker]

Nova pogodnost je i dostupnost  tableta i i laptopova iz Vip ponude na 12 mesečnih rata bez kamate, putem računa za korišćenje usluga.

Najnoviji Samsung Galaxy Note tablet sa 8” ekranom osetljivim na dodir i najnovijom generacijom inteligentne S Pen tehnologije, dostupan je uz mesečnu ratu od 3.500 dinara i mesečnu pretplatu od 1.590 dinara u tarifi Vip Online 15. Atraktivni Samsung Notebook NP350 sa Windows 8 operativnim sistemom, dostupan je u istoj tarifi  uz mesečnu ratu od  2.500 din. Uz tarifu Vip Online 15 dostupan je i paket koji uključuje Vip Cube i 7’’ Wi-Fi tablet Samsung Galaxy Tab 2, uz mesečnu ratu od 1.000 dinara.  Korisnici koji se odluče za jednu od novih internet tarifa bez uzimanja uređaja, ostvaruju pravo na 25% popusta na mesečnu pretplatu u naredna 24 meseca.

Izvor: Evolution Centar

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments