Procurele slike ZTE fableta nazvanog Grand S

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Pre nekih nedelju dana sam vam pričao o Grand S modelu telefona ZTE kompanije. Sada imamo više informacija  tom telefonu.

Znamo da će biti predstavljen 8. januara sa ekranom veličine 5 inča i sa rezolucijom 1080p. Sa tom rezolucijom, ZTE Grand S postaje još jedan telefon koji će imati ekran sa gustinom piksela od preko 440ppi. HTC Droid DNA je započeo ovaj trend, a izgleda da će ga dosta kompanija i pratiti. Osim Droid DNA telefona, već pominjani telefoni, kao što su Sony Xperia Z i Oppo Find 5 će, takođe, imati ekran neverovatno velike rezolucije.

ZTE Grand S je već predstavljan kao Z753 model i možete ga videti na slici ispod. Očekuje se da će Grand S biti tanak samo 7,6mm, ali se i govori (ovo je sad domen glasina) da će imati četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon S4 Pro procesor, 2GB RAM memorije i glavnu kameru rezolucije 13 megapiksela.

Kao što sam i ranije pominjao, što se više bližimo CES-u, slušaćemo o velikom broju uređaja koji će se, najverovatnije, pojaviti na tom kongresu.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×