Home Vesti Ascend Mate, prvi fablet Huawei-a, predstavljen u maloprodajnom objektu

Ascend Mate, prvi fablet Huawei-a, predstavljen u maloprodajnom objektu

by Admin

Voleo bih da mi odgovorite na jedno pitanje, ali iskreno. Ako biste imali neki novi model telefona pre svih, pa čak i pre nego što je predstavljen, da li biste ga držali samo za sebe, ili biste se hvalili kako vi imate nešto što niko još nema?

Ja, iskreno, ne bih. Voleo bih da pokažem ljudima, da se, eto, malo hvalim :). Međutim, izgleda da nisam jedini, jer bi i generalni direktor Huawei kompanije to uradio. U jednoj radnji (maloprodajnom objektu) je izvadio telefon i počeo sa demonstracijom tog uređaja. On je već poručio kupcima Galaxy Note II telefona da sačekaju dok Huawei ne lansira svoj uređaj/fablet pod nazivom Ascend Mate. CEO Huawei kompanije, Yu Chengdong, je takođe nazvao Galaxy Note II “precenjenim uređajem”. Tako da će sigurno doći jedan fablet na svetsko tržište po pristupačnijim cenama.

Prehodne glasine su govorile da će uređaj biti sa ekranom slične veličine kao i Galaxy Note II, međutim Ascend Mate ima ekran veličine 6,1 inč i ekran sa 1080p rezolucijom što, kad se izračuna, dovodi do zaključka da je gustina piksela čak 361ppi. Četvorojezgarni procesor radnog takta 1,8GHt i baterija kapaciteta 4,000mAh pokreću i održavaju ovaj fablet u radu. Cena bi trebalo da bude oko 3,000 ¥ (što prevedeno u dolare iznosi 480$).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments