Home Vesti Samsung je predstavio novi Galaxy Tab 3 tablet za decu

Samsung je predstavio novi Galaxy Tab 3 tablet za decu

by Admin

Samsung Electronics kompanija najavila je Samsung GALAXY Tab 3 Kids, tablet posebno izrađen za decu, sa edukativnim aplikacijama i bezbednosnim funkcijama koje roditelji žele.

“Nije tajna da deca danas koriste tehnologiju više nego ikada ranije”, izjavio je JK Šin, generalni direktor i direktor za IT &mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. “Mi smo prepoznali priliku za proizvodnju uređaja namenjenog samo deci, koji im pruža intuitivno, zabavno iskustvo prilagođeno njihovom uzrastu, ispunjeno bogatim interaktivnim i edukativnim sadržajem koji će roditelji obožavati.”

Samsung GALAXY Tab 3 Kids dolazi sa već instaliranim najbolje rangiranim aplikacijama za decu i sa novim konceptom Kid’s Store (Dečija prodavnica) usmerenim ka razvoju edukativnih primena tehnologije namenjenih deci. Sadržaj koji je već instaliran u uređaju obuhvata obrazovne aplikacije, igrice, zabavne aplikacije i aplikacije za elektronske knjige. Tablet takođe omogućava roditeljima da odaberu aplikacije kojima će njihova deca imati pristup, pomoću Application Manager opcije za kontrolu aplikacija.

Pri razvoju ovog uređaja prioritet je bio zaštita interesa dece, te Samsung GALAXY Tab 3 Kids ima aplikaciju za upravljanje vremenom koja omogućava roditeljima da pomoću opcije Time Manager podese vremenska ograničenja za korišćenje tableta. Kada programirano vreme istekne, ekran uređaja se zaključava i pojavljuje se polje za unos lozinke; roditelj ili neka druga odrasla osoba moraju uneti lozinku kako bi se uređaj otključao. Ova alatka pomaže roditeljima da budu sigurni da će vreme koje njihova deca provode uz pametne uređaje biti pravilno uravnoteženo sa drugim aktivnostima.

GALAXY Tab 3 Kids_2

Sa dvostrukim procesorom od 1,2GHz, 1GB RAM-a, stražnjom kamerom od 3 megapiksela i prednjom od 1.3 megapiksela, Samsung GALAXY Tab 3 Kids ima snagu i performanse koje očekujete od Samsung GALAXY tablet uređaja, a dizajniran je tako da deci pruži uzbudljivo, interaktivno iskustvo.

Uz Samsung GALAXY Tab 3 Kids biće dostupno i kućište za decu, koje je posebno dizajnirano da olakša deci držanje i koje ima više mogućnosti različitog postavljanja na postolje. Kućište takođe ima C Pen stilus uređaj sa odgovarajućom drškom koja se lako hvata, što deci omogućava da se zabavljaju crtanjem bez bojazni da će tako ostaviti tragove na drugim predmetima.

Samsung GALAXY Tab 3 Kids će biti dostupan u Koreji početkom septembra, a potom i širom Kine, Evrope, SAD, Afrike, Južne Amerike i Jugoistočne Azije u septembru. Dostupnost aplikacija u dečijoj prodavnici aplikacija Kids Samsung Apps zavisiće od konkretnog tržišta.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments