Home Vesti Chromecast, novi media player/streamer se ne popravlja

Chromecast, novi media player/streamer se ne popravlja

by Admin

Svaki uređaj se da popraviti zar ne? E, to nije slučaj sa Google Chromecast media player/streamer uređajem. Ako bismo poredili popravljivost Chromecast uređaja sa nekim drugim, možemo reći da je Google Chromecast-u najbliži USB memorija, jer kad se i ona pokvari, možete je samo baciti u smeće. A, ako ćemo iskreno, po ceni od oko 35 evra, to nije ni vredno popravke kada se pokvari.

A šta je tačno Google Chromecast? Da li ste ikad čuli za Apple-ov AirView? To je način kako da, bez ikakvih priključaka i kablova, stream-ujete video sa iPad-a na Apple TV. Google nije imao uređaj za tako nešto, ali ga sada ima. Međutim, postoji jedna razlika između Apple TV-a i Google Cromecast-a: Apple TV košta oko 130 evra, a Google Chromecast 35. A rade totalno iste stvari. Kad dođe kod nas, priključite ga na HDMI port vašeg televizora, nađete video koji hoćete da gledate na TV-u, a ne na telefonu ili tabetu i samo ga prebacite na TV, bez ikakvih kablova. Kul, zar ne?

Radi i sa svim mogućim platformama, ne samo sa televizorima, odnosno radi na računarima i laptopovima koji poseduju taj port i koji rade na Mac, Windows i Chrome OS-om.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments